loader image
+(32) 475 872 522 info@solexlaperre.com

 Onderhoud & Restauratie

Blaas uw oldtimer nieuw leven in

Een revisie van de motor moet met uiterste precisie en vakmanschap uitgevoerd worden. De prijs hiervan is moeilijk te bepalen want het aantal te vervangen onderdelen varieert van de ene motor tot de andere. Een normale revisie is al mogelijk vanaf +- 250 Euro, wanneer meer onderdelen aan vervanging toe zijn wordt contact opgenomen om dit te overleggen met de klant.

Onderhoud is een term met ruime betekenis, zo kan een jaarlijkse check up al vanaf 50 Euro. Zijn er mankementen of onderdelen aan vervanging toe dan wordt dit eerst gecommuniceerd met de klant alvorens verdere stappen te ondernemen.

Vanwege de uitgebreide kennis op vlak van bromfietsen en motoren staan wij steeds paraat voor alle herstellingen of onderhoud eender welk type of makelij. U beschikt al over een oldtimer en wilt deze laten restaureren of reviseren, dan is dit het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op indien er vragen zijn over de herstellingen, onderhoud of restauratie van uw bromfiets of dergelijke.

Geen tijd om even langs te komen of u bent niet van de regio? Geen enkel probleem, wij ontvangen ook uw te repareren onderdelen of zelfs complete motor per post.

Onze vertrouwde merken

Interesse in je eigen unieke Solex?

Breng ons een bezoekje:
Houthulststraat 100,
B-8840 Staden

Een vraag over het restaureren van een Solex?

11 + 4 =