loader image
+(32) 475 872 522 info@solexlaperre.com

Verkoop oldtimer tweewielers

FILOSOFIE VERKOOP

We richten ons belang voornamelijk op de goede werking van de motor en mechaniek, deze wordt volledig gedemonteerd en nagezien zodat je zorgeloos kunt rond tuffen. Prijzen zijn vaak verschillend en afhankelijk van meerdere factoren. Een gereviseerd exemplaar hebben we al vanaf rond de 1250 Euro. Ons huidig aanbod is terug te vinden via de webshop. Interesse? Kom gerust eens langs voor een woordje uitleg en een testrit.

RESTAURATIE

Dé Franse icoon van vrijheid en elegantie maar dan in een modern jasje gestopt. De originele VéloSolex wordt volledig gestript, vervolgens gezandstraald en met een primer bewerkt. Nu is het aan u om te kiezen in welk kleurtje jouw solex zal schitteren.

We proberen een zo breed mogelijk scala van te personaliseren onderdelen aan te bieden, zo kunnen we het eindresultaat exact het gewenste karakter laten uitstralen. Als u speciale wensen heeft zijn we steeds bereid om dit te bespreken en verder uit te werken. Ook voor restauratie van andere brom- of motorfietsen kan u bij ons terecht.

Bij de verkoop van bromfietsen voorzien wij geruime tijd voor de nodige uitleg en instructies. Een van onze sterkste troeven is dat u ook na verkoop bij ons terecht kan voor onderhoud.

Wanneer u een 2e hands brommer aankoopt geven wij dan ook 1 jaar garantie, inclusief onze volledige uitgeschreven handleiding die gaat van gebruik tot onderhoud en stockage. Tevens voor het papierwerk van verzekeraar naar DIV tot nummerplaat en inschrijvingsbewijs staan wij klaar met de essentiële begeleiding. Hierdoor kan deze procedure vlot verlopen zodat u spoedig doch legaal de weg op kunt.

Bent u opzoek naar een specifieke oldtimer snorfiets, bromfiets of moto? Wij kunnen u wellicht helpen met de zoektocht naar een onverprutst exemplaar. Voor meer informatie hierover klik dan hier.

Verruim je horizon! Verblijft u in het buitenland dan is dit voor ons geen enkel probleem.

Wij hebben ervaring met het transporteren van bromfietsen naar eender welke locatie!

Interesse in je eigen unieke exemplaar?

Breng ons een bezoekje:
Houthulststraat 100,
B-8840 Staden

Een vraag over de aankoop?

8 + 9 =