loader image

Verkoop oldtimer tweewielers

FILOSOFIE VERKOOP

Dé Franse icoon van vrijheid en elegantie maar dan in een modern jasje gestopt. De originele VéloSolex wordt volledig gestript, vervolgens gezandstraald en met een primer bewerkt. Nu is het aan u om te kiezen in welk kleurtje jouw solex zal schitteren.

We proberen een zo breed mogelijk scala van te personaliseren onderdelen aan te bieden, zo kunnen we het eindresultaat exact het gewenste karakter laten uitstralen. Als u speciale wensen heeft zijn we steeds bereid om dit te bespreken en verder uit te werken.

Bij de verkoop van bromfietsen voorzien wij geruime tijd voor de nodige uitleg en instructies. Een van onze sterkste troeven is dat u ook na verkoop bij ons terecht kan voor onderhoud.

Wanneer u een 2e hands Solex aankoopt geven wij dan ook 1 jaar garantie, inclusief onze volledige uitgeschreven handleiding die gaat van gebruik tot onderhoud en stockage. Tevens voor het papierwerk van verzekeraar naar DIV tot nummerplaat en inschrijvingsbewijs staan wij klaar met de essentiële begeleiding. Hierdoor kan deze procedure vlot verlopen zodat u spoedig doch legaal de weg op kunt.

Bent u opzoek naar een specifieke oldtimer snorfiets, bromfiets of moto? Wij kunnen u wellicht helpen met de zoektocht naar een onverprutst exemplaar. Voor meer informatie hierover klik dan hier.

Verruim je horizon! Verblijft u in het buitenland dan is dit voor ons geen enkel probleem. Wij hebben ervaring met het transporteren van bromfietsen naar eender welke locatie

Interesse in je eigen unieke Solex?

Breng ons een bezoekje:
Houthulststraat 100,
B-8840 Staden

Een vraag over het kopen van een Solex?

12 + 15 =